15.05.2019 23:08


Je to o čerstvosti a o nápadu. Myslím si, že se teď vyzdvihuje domácí kuchyně, říká kuchař Peter Szamuhel

Autor: Ondřej Šimeček | Kurz: Rádio Stisk | Kategorie: Pořady

Zuzina Zuzaková společně s Peterem Szamuhelem provozují stánek s občerstvením na Zelném trhu v Brně. Zuzáková při studiu začala péct různé dorty a zákusky. Později za ní přijel Szamuhel, našel si zde práci, proto se zde nakonec rozhodli oba zůstat. Oba mi nabídli hned po příchodu tykání. Na to, jaké v současnosti panují v gastronomii trendy nebo na to, zda je pro kuchaře nutné gastronomické vzdělání, se ptal redaktor Ondřej Šimeček. 

Audio

    Rozhovor s Peterem Szamuhelem a Zuzinou Zuzakovou
         
    Autor: Ondřej Šimeček

Klíčová slova: Brno, kuchyně, jídlo

Fotogalerie

Hodnocení příspěvku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 (1 - nejhorší, 5 - nejlepší)

Nový komentář